← Back to portfolio

METTE & MINKENE

Published on

METTE & MINKENE

De arme mink er en besynderlig faldesten for magten. Jeg kan ikke begribe, at landet over hidser nedslåningen af et usmageligt erhverv mennesker mere op, end statsmedisterens totalitære TV-tale om at tage vores børn fra os, så snart de er ude af moders skød.

Jeg forstår det simpelthen ikke.

Og så på den anden side blev den amerikanske mafia jo altså også fældet på skattesvig og ikke på sine blodige gerninger. Man må tage, hvad man kan få, når man håber på retfærd.

De allerførste, der ved Gud grød skal overholde lovene, er dem, der laver dem. Det går simpelthen ikke at dølge magtens egne lovbrud bag påstande om, at det kan begrundes med, at det var sådan en mægtigt god ting at gøre.

Det er jo netop sådan, socialmagten farer frem med fri brug af ordensmagtens indenlandske voldsmonopol. Jo mere skrupulovlige dens indgreb er, des travlere får den med at slå os ned som infekterede mink med moraliserende malerier af onde og uduelige forældre.

Sagen er så bare, at hvis vi vælter middelmådige Mette af taburetten med minkene som enebegrundelse og glemmer alt om hendes ondskabsfulde og bindegale instruktioner uden lovgrundlag per TV-tale til socialapparatet - hvornår skal vi så rulle hendes erklærede yndlingsprojekt tilbage?

Hvornår skal vi omgøre den totalitære lovgivning, som sidenhen er vedtaget med næsten alle partierne og medierne som følgagtige klakører? Den lov, som træder i kraft i januar 2023, og som ingen taler om.

Hvornår stopper vi socialstatens afsporing over tid til totalitært helvede, hvor alle bukker nakken og peger på naboen?

Subscribe to get sent a digest of new articles by Sara Høyrup

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.