← Back to portfolio

SOCIALSTAT I STEDET FOR RETSSTAT

Published on

SOCIALSTAT I STEDET FOR RETSSTAT

Der går fuldkommen kludder i retsstaten, når det er socialdippedutterne, der skal afgøre, hvem der er forkerte og dermed hjemfaldne til straf.

Retssikkerheden flyver ud ad vinduet med højere hastighed end lyset, når vold ikke blot opblødes til at omfatte noget psykologisk noget helt uden håndspålæggelse eller trusler, men tillige:

ikke skal bevises, ikke skal specificeres, ikke skal dateres, ikke skal stedangives, sådan som en politianmeldelse ville forudsætte. Og når de løse anklager om vold ikke giver mulighed for et forsvar i en fair retssag, sådan som det gælder i en retsstat og forudsættes af menneskerettighederne.

Ja, volden skal ikke engang SANDSYNLIGGØRES: Den skal bare slynges ud af en tilfældig sagsdippedut med et ugekursus i familiesplittelse som sit faglige grundlag. Så kører rouletten.

Så tårner løgnebygningen sig stadig højere og mere værdifuld, når funktionærerne snakker hverandre efter munden og gentager den oprindelige løgnehistorie. Så vil de forsvare deres påfund til døden. En død, som de meget håber på bliver de desperate forældres.

Sådan slår man forældre ned med statens voldsomme magtmidler. Sådan aflyser man retsstaten. Mens der ingen politisk opposition er, og medierne som selverklæret vagthund hellere vil snakke om alt muligt andet.

Subscribe to get sent a digest of new articles by Sara Høyrup

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.